Translate

fredag 25 augusti 2017

V 34 2017

V 32 hade jag med den här bilden samt texten



Mycket av den digitala strukturen i Dals-Ed är utmanad nu i och med de 2 rapporterna som har dragits för ledningsgruppen och politiker. Nu vidtar ett förankringsarbete som kommer ta tid. Som kommer vara smärtsamt. Som kommer leda till något gott. För det är riktigt väl genomtänkt.

"...kommer leda till något gott"





Vidare i veckan har jag planerat upp 10 november i Åmål, en heldag som heter "Digitalisering som lyfter Dalsland". Det kommer bli en bra dag!


Har även djupdykt i konceptet "nano-learning" efter ett erfarenhetsutbyte med Tanums kommun. De använder Junglemap för att få en högre kompetens hos alla anställda när det gäller just informationssäkerhet. Går ut på att man som anställd får 1 lektion i veckan utskickad till sig via mejl eller sms. Säg att en utbildning är på 20 lektioner. Varje lektion tar mellan 2-4 minuter att gå igenom. Före utbildningen ställs ett gäng frågor som sedan följs upp efter utbildningen för varje deltagare. Ett unikt sätt, i Sverige, att gripa sig an kompetensutveckling som verkligen fastnar.

______________________________________________


För övrigt är det så att kultur äter alltid strategi till frukost





Vad är då den rätta kulturen?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar